Werkwijze

Stap 1 Behoefte & design

Wij willen zo snel mogelijk een goed beeld krijgen van de wensen en hoe op locatie de situatie is. Wanneer we deze twee zaken helder hebben kunnen we een goed voorstel doen met een passend product.

Stap 2 Prijsopgave en planning

Wanneer we weten wat we moeten maken en waar, kunnen we snel een offerte uitbrengen en een indicatie geven wanneer het mogelijk is om te leveren en te installeren.

Fietsenschuur bouwen MYWOOD
Fietsenschuur Haarlem

Stap 3 Productie en leverdatum

Door ons goede leveranciers netwerk kunnen we een installatie garanderen binnen 6 tot 8 weken na bestelling. Na productie wordt alles gecontroleerd en een definitieve datum voor installatie afgesproken.

Stap 4 Installatie door vakmensen

Wij komen op de afgesproken tijd en hebben de intentie de fietsenschuur binnen in 1 werkdag naar tevredenheid te instaleren.

Onze beloften

Made in Holland

Snelle levering 6 tot 8 weken

Binnen 1 dag(deel) geïnstalleerd

Snel een offerte & altijd scherp

100% Douglas en duurzaam

Kopje koffie?

wil jij ook een mywood fietsen­schuur?

Wat klanten zeggen

MYWOOD
5.0
Gebaseerd op 31 beoordelingen
Joost Beemer
Joost Beemer
19:24 08 Nov 23
Prachtig solide vakwerk. MyWood denkt echt met je mee tot je de ideale oplossing hebt en vervolgens wordt deze snel gebouwd en gemonteerd met duidelijke communicatie. Aanrader!
Roel Welling
Roel Welling
18:32 26 Oct 23
top fiets schuurtje!
Daan Meijer
Daan Meijer
10:39 26 Oct 23
Dit is de tweede keer dat we door Roderick iets hebben laten bouwen. Deze keer ging het om een fietsenhok. Beide keren kon Roderick vrijwel meteen beginnen met bouwen. Hele goede service en goede kwaliteit!
Natasja
Natasja
06:41 09 Oct 23
We zijn heel blij met het schuurtje dat Mywood bij ons in de voortuin heeft geplaatst. Ze reageren snel, hebben korte leveringen, denken goed mee en komen afspraken na, kortom een aanrader!
Mark Schulze
Mark Schulze
07:15 05 Oct 23
Zeer tevreden over MyWood! Roderick en team hebben een fietsenschuur en een BBQ overkapping bij ons geplaatst. Ze hebben goed met ons meegedacht en perfect geïnstalleerd. Dit bedrijf is zeer zeker een aanrader!
Steven Schimmel
Steven Schimmel
16:29 04 Oct 23
Al een paar dagen nadat we Roderick gebeld hadden kwam hij langs om de situatie bij ons thuis te bekijken.Na een heel plezierig overleg, waarbij hij echt goed mee dacht heeft hij binnen een week een plan en een begroting gemaakt. Sneller dan afgesproken zelfs heeft hij de beide schuurtjes op maat, die we besteld hadden, neergezet. We zijn er heel erg blij mee.
Talitha Snel
Talitha Snel
07:22 25 Sep 23
Roderik heeft tijdens het ontwerpen van onze fietsoverkapping uitgebreid meegedacht. Heel blij met eindresultaat!
Daniel Lobatto
Daniel Lobatto
17:17 19 Sep 23
Roderik heeft bij ons een op maat gemaakt schuurtje geplaatst en ik kan niet anders zeggen dan dat we er super blij mee zijn. Roderik had ons goed advies gegeven over wat hij het best passend vond in onze situatie. Het resultaat is net zo mooi als Roderik beloofd had. Het huisje is snel geleverd en in 1 dag opgezet.
Ola Dhdj
Ola Dhdj
09:41 08 Sep 23
Blij met het resultaat! Mooie oplossing en super service
Jitske van Zanten
Jitske van Zanten
06:50 20 Jul 23
Heel blij met snelle levering van de schuur, ziet er prachtig uit in de voortuin. Fijne snelle service!
Desiree
Desiree
14:43 09 Jul 23
Super blij met onze nieuwe fietsenberging, wat een aanwinst, professioneel met hoogwaardige materialen gebouwd. Wij raden MYWOOD van harte aan, Roderik je bent een topper, fijne communicatie en begeleiding bij het ontwerp, vriendelijk, offerte open en transparant, reageert snel. Wij denken al na over ons volgende project met MYWOOD!
D. Melly
D. Melly
17:45 05 Jul 23
Kan niets anders zeggen dan dat mijn fietsschuur met uitmuntende klasse is geplaatst.Contact verliep heel soepel en snelle plaatsing van de schuur.Meedenkend over de mogelijkheden, en aanpassingen op het laatste moment voor het plaatsen is bij deze mannen als vanzelfsprekend.Keurig op de hoogte gehouden van het leveringsproces.En de schuur zelf is echt een aanwinst, echt niets op aan te merken.Super blij en tevreden, echt een aanrader Mywood!
Vanaf het eerste contact tot aan de bouw verliep alles heel spoelen en alles binnen 2 (!) weken. Ontzettend vriendelijke mannen, reageren snel, werken enorm netjes en nemen je mee in het proces. Enorme aanrader en zo blij met het resultaat!!
Annelieke Meijer
Annelieke Meijer
18:35 06 Jun 23
Top kwaliteit en top service! Wij zijn ontzettend blij en tevreden met onze fietsenschuur in de voortuin. Het team van My Wood olv Roderik hebben de schuur binnen twee weken geplaatst. Roderik gebruikt zijn creativiteit geeft eerlijk advies. Zware kwaliteit hout en dak met een mooi design. Een aanrader!
Mark Lobatto
Mark Lobatto
06:15 04 Jun 23
Zijn erg tevreden met werk van Roderik en team. Vanaf begin tot eind goede communicatie. Uitstekend geholpen met design, snel geleverd en uitkomst mooier dan gedacht. Lijkt alsof altijd al gestaan heeft. Zou zeker aan familie en vrienden aanraden, dat doen we dan ook!
Ken Kool
Ken Kool
06:38 05 May 23
Super schuur gebouwd! Het mooie van MyWood is dat ze niet met standaard oplossingen komen, maar echt meedenken om tot de juiste oplossing te komen.Daarnaast komen ze eerst inmeten, bouwen ze de schuur op locatie, en komen ze hem ter plaatse installeren.Scheelt veel tijd en rommel!
Casper van Rijn
Casper van Rijn
10:19 23 Mar 23
Roderik en team heeft voor ons een fantastische mooie fietsenschuur neergezet!
Pepijn Linker
Pepijn Linker
08:06 17 Mar 23
Goed product, goed advies en uitstekende communicatie. Aanrader!
Paul Swagers
Paul Swagers
22:53 15 Mar 23
Zeer vriendelijke en correcte service van Roderik en zijn team. De heren denken mee en zijn pas tevreden als alles naar wens is. Bij ons zijn ze uit zichzelf terug gekomen om naderhand nog wat puntjes op de i te zetten.
Werner van Huyssteen
Werner van Huyssteen
08:14 14 Mar 23
Roderick and MyWood put up a bicycle shed (with space for 3 kliko’s) for us. What an amazing job they did. Beautifully done. Would certainly recommend them anytime!
Joeske Schellen
Joeske Schellen
16:31 13 Mar 23
We hebben een mooie Fietsenschuur! Goed advies van Roderik, snel en goede kwaliteit. Precies gepast gemaakt voor onze voortuin met plek voor fietsen en kliko’s.
agj vanderschoot
agj vanderschoot
15:16 13 Mar 23
We zijn erg tevreden over MYWOOD. De samenwerking met Roderick was zeer prettig. Heel blij met het resultaat . Een fietsenstalling met wat opberg mogelijkheid.
Een gekke opdracht om een schuurtje te bouwen naast een enorm uitdijende kastanjeboom in een schots en scheve omgeving...maar het is ze gelukt, de (leuke) mannen van MYWOOD. We zijn er heel blij mee en kunnen weer jaren vooruit met onze troep:) Bedankt mannen, keep up the wood work! Hartelijke groet, Maarten en Marianne
Pepijn van den Hoogen
Pepijn van den Hoogen
10:54 12 Mar 23
Mywood heeft bij ons al enkele jaren geleden een fiets-overkapping geplaatst. Nog even overwogen om het zelf te doen, maar dat kwam kostprijstechnisch niet eens zo heel veel voordeliger uit en ik mis natuurlijk het vakmanschap. Uitvoering ging snel, degelijk en in goed overleg en vandaag de dag is hij nog als nieuw! Ik zie nogal wat Mywood schuurtjes en overkappingen in de buurt staan, dus zal niet de enige zijn die tevreden is.
philip van der Wel
philip van der Wel
11:06 10 Mar 23
Prachtig fietsenhok hebben ze gebouwd
Hilda Meijer-van Hall
Hilda Meijer-van Hall
13:42 09 Mar 23
Heel fijn schuurtje op maat door My Wood laten maken. Er zaten wat haken en ogen aan het ontwerp, maar dat was voor My Wood geen probleem.
christiaan huizinga
christiaan huizinga
09:45 09 Mar 23
Ik beveel iedereen MyWood aan die graag een houten tuin/schuur project willen. Dankzij de leuke samenwerking met Roderik kwam mijn onuitvoerbare idee toch tot een prachtig én uitvoerbaar eindresultaat! Met als klap op de vuurpijl nog eens een compleet nieuw sedum dak nadat de eerste niet goed aansloeg. MyWood is een mooi bedrijf om mee samen te werken!
Hele goeie ervaring met Mywood.Snel en volgens afspraak gemaakt.Roderick is ook een zeer prettig persoon.We zijn erg blij met onze mooie fietsenstalling!
Jolette Lens
Jolette Lens
08:06 10 Feb 23
Een overkapping op de oprit! 🥳 Heel blij met het resultaat maar ook met het hele proces er naar toe. Goed contact, overleg momenten tussendoor indien nodig en enorm lieve mensen. Aanrader!
Edith Schouten
Edith Schouten
20:45 09 Feb 23
In onze voortuin in Haarlem heeft mywood een mooie fietsenschuur met sedumdak geplaatst. Goede materialen, fijne communicatie en snel geplaatst. Zoek je kwaliteit en meedenken, dan zeker een aanrader.
Lucia Weve
Lucia Weve
20:41 09 Feb 23
Wij zijn heel blij met de nieuwe schuur. Sterk en stevig gebouwd. Snelle oplevering en we hadden een zeer prettige communicatie met Mywood.
js_loader