over ons

Fietsenschuur met schuifdeur

Schuifdeur

Het begon ooit met het bouwen van een eigen fietsenschuur. Deze viel zo in de smaak dat er verschillende buren navraag kwamen doen of ik ook voor hen een fietsenschuur wilde bouwen.

In de lockdown van 2021 zaten we bij elkaar omdat de business waarin we actief zijn helemaal op zijn gat lag. Het idee van het bouwen van fietsenschuurtjes had mijn hoofd nog niet verlaten en we hadden inmiddels best wat meer vrije tijd. Bovendien zijn er maar weinig bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het ontwerpen en bouwen van fietsenschuurtjes. Dit terwijl er een enorme trend gaande is! Er worden 1,2 miljoen nieuwe fietsen per jaar verkocht en meer dan de helft daarvan zijn elektrische fietsen. Deze “nieuwe” fietsen zijn enorm kostbaar en de m2-prijs van de huizen is zo gestegen dat mensen een fietsenschuur op het erf willen.

Het concept

  1. Kies je model
  2. Bepaal het formaat
  3. Kies de uitstraling van afwerking
  4. Bevestiging offerte
  5. Installatie binnen 6 tot 8 weken
Bram van Opzeeland & Peter Gorter MYWOOD

Onze beloften

Made in Holland

Snelle levering 6 tot 8 weken

Binnen 1 dag(deel) geïnstalleerd

Vaste prijs inclusief installatie

100% Douglas en duurzaam

MYWOOD heeft vijf pijlers in het DNA. Onze producten zijn naast praktisch en functioneel ook duurzaam. Alle MYWOOD-fietsenschuren worden in Nederland geproduceerd om zo de transport bewegingen te minimaliseren. Houtbouw is per definitie zeer duurzaam en het snelgroeiende Douglashout is zeer geschikt duurzaam materiaal voor verwerking in onze producten. MYWOOD heeft een collectie van fietsenschuren die wij aanbieden tegen vaste prijzen inclusief de installatie. We bouwen modulair hierdoor kunnen we een snelle levering en installatie realiseren. Al tussen de 6 en 8 weken! De fietsenschuur wordt binnen 1 dag(deel) volledig geïnstalleerd door onze vakmensen. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent en bent verzekerd van topkwaliteit & goede installatieservice!

Kopje koffie?

wil jij ook een mywood fietsen­schuur?

Fietsenschuur voor de Urban Arrow

Cortenstaal