Fietsenschuur op maat

Aantrekkelijk design dat past in elke tuin

Een stijl
die bij u past

Kies voor een fietsenschuur van MYWOOD! De verschillende ontwerpen kan u naar eigen smaak aanpassen. Fietsen, scooters, motoren, stepjes, bakfietsen, SUP’s, Kiteboards en kliko’s? Wij ontwerpen & maken praktische opbergmogelijkheden voor buiten!

Ervaar de kwaliteit

Fietsenschuur_kliko_Sedum_Overveen_MYWOOD (4)

Houtsoort

Alle details aan uw fietsenschuur moet passen qua stijl. Maar minstens zo belangrijk is de kwaliteit. Bij MYWOOD gaat dat hand in hand. We werken alleen met Douglashout, de beste vakmannen en zo waarborgen wij topkwaliteit.

Welke stijl, materialen of afwerking je ook kiest: een fietsenschuur van MYWOOD wordt altijd op maat gemaakt. We creëren voor u een stijlvol, betaalbaar en praktische fietsenschuur die volledig aansluit bij uw smaak en wens.

Made in Holland

100% Douglas en duurzaam

Aantrekkelijke all-in prijs

Snelle levering 6 tot 8 weken

Installatie door vakmannen

Betaalbaar design & topkwaliteit

15 jaar garantie

Welke stijl, materialen of afwerking je ook kiest: een fietsenschuur van MYWOOD wordt altijd op maat gemaakt. We creëren voor u een stijlvol, betaalbaar en praktische fietsenschuur die volledig aansluit bij uw smaak en wens.

Projecten

Laat u inspireren door onze designs
Alles op maat, dus helemaal naar uw wens.

Wat klanten zeggen

Fietsschuur

Door een fietsenschuur of fietsoverkapping geniet u meer en langer van uw fiets en heeft u aanzienlijk minder onderhoud. Een fietsenschuur biedt zowel bescherming tegen regen en wind en vermindert de kans op diefstal. Het unieke MYWOOD ontwerp geeft extra uitstraling aan uw tuin en is een praktisch opbergplek voor uw fietsen, scooter, stepjes en bakfiets. Bij MYWOOD stelt u de fietsenschuur geheel zelf samen. Al uw wensen maken we werkelijkheid!

Tot in detail bepaalt u model, maat, materialen en afwerking. Wilt u dichte of juist open zijkanten? Een dubbele deur? Verlichting en een groendak?

Fietsenschuur_zwart_Overveen_MYWOOD (2)

Erg tevreden met ons fietenschuurtje. Via via bij MYWOOD terechtgekomen en vooral erg tevreden over t meedenken (afmetingen, houtkleur, wel of geen begroeiing op dak, etc). Duidelijkheid over levertijden en afspraken plaatsing, geen verrassingen achteraf. Kortom een goede ervaring!

Godfried Swennenhuis

Bakfiets schuur

Bakfiets schuur

De bakfiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze grote en dure fietsen verdienen een droge bakfietsenschuur van MYWOOD. Neem contact op en laat u verrassen door de mogelijkheden én scherpe prijzen van MYWOOD. We komen graag eens langs om te laten zien dat een bakfiets schuur niet alleen praktisch is, maar vooral ook heel mooi kan zijn. Door het unieke ontwerp krijgt u een bakfiets schuur die tot in details voldoet aan uw eisen en wensen. U bepaalt het formaat, model, materiaal en afwerking. Uiteraard maken we uitsluitend gebruik van duurzame kwaliteitsproducten.

Kopje koffie?

Ook een fietsschuur?

Fietsenschuur_Bouwen_Bloemendaal_MYWOOD (2)

Roderik